FR-NL-EN-IT

Traditie als basis voor originele creaties

Met een dagverse productie en het voortdurend zoeken naar originele smaken en smaakcombinaties, weet Frederic Blondeel uit Beauvoorde zich te onderscheiden van andere artisanale pralinefabrikanten.

Frederic Blondeel brengt pure kwaliteit en werkt met 100% verse ingredienten. Zowel voor de vullingen als de omhullende chocolade kiest hij voor originele samenstellingen waarbij de nadruk ligt op vers fruit en geurige specerijen.

Wat dacht je van cassis met cardemon, of een combinatie van munt, kaneel en speculoos?!? Kom ze vlug ontdekken samen met zijn heerlijke orangetten en zeevruchten.

Peperkoek

Vetarm, cholesterolvrij, natuurlijk, energierijk en boordevol vezels. Reeds in de tijd van de farao’s bakte men koek op basis van granen, honing en specerijen. Vanaf de 13de eeuw werd deze sterk gewaardeerd in Vlaanderen.

Gent stond hier alom voor bekend door het toevoegen van sinaasappelschilfers en amandelen.De peperkoek wordt bij Lorette volgens een familierecept uit 1867 nog steeds vervaardigd.

Likeurstokerij De Klok

Reeds in 1942 werkt vader Raoul Galle voor de likeurstokerij Rubbens in Zele die jenever ’de klok’ verdeelde. Zijn zoon Dirk brengt met zijn echtgenote Veerle zalige jenever en advokaat op grootmoeders wijze op de markt.

Met verse scharreleieren (die manueel worden gescheiden) melk, suiker, alcohal en nog 2 geheime ingredienten maken de hemelse advokaat van ’de klok’.

De vanille of chocolade jenever zijn een roomlikeur 17 graden , lekker ijskoud of opgewarmd met slagroom en chocoladeschilfers.

Lorette
Av. Michel Angelolaan 47
B1000 Brussels, Belgium
tel/fax +32 (0)2 733 69 95
This site is valid css.